theme wordpress
لباس های آماده پوشیدن یا Ready To Wear چیست؟ - مجله دنیای مد

لباس های آماده پوشیدن یا Ready To Wear چیست؟

لباس های آماده پوشیدن یا Ready To Wear

بعد از اوت کوتور می‌رسیم به لباس های آماده پوشیدن یا ردی تو ویر ( ready to wear ) که با تولید بیش از یک عدد پا به عرصه مُد گذاشت. در این مقاله از مجله دنیای مد با مفهوم لباس آماده پوشیدن آشنا خواهیم شد.

تاریخچه لباس های آماده پوشیدن

لباس های ردی تو ویر (به فرانسوی: prêt-à-porter با تلفظ پِغت اَ پوغتِ ) دارای قدمتی حدود ۱۰۰ سال هستند. و بدلیل قیمت بالای لباس‌های اوت کوتور ( Haute Couture ) و دور از دسترس برای شیک پوشان و علاقمندان به برند و مارک مشهور ایجاد شدند.

با گسترش صنعت، دنیای مد هم دستخوش تغییر شد و با استفاده از ابزار صنعتی هزینه‌ها و زمان تولید پایین آمد و در نتیجه قیمت تولید لباس هم کمتر شد. این روال مدیران مد را بر آن داشت تا شاخه دیگری از مد را تحت عنوان Ready to wear (آماده ی پوشیدن) ایجاد کنند تا دوستداران مد به خواسته خود برسند و فروشندگان مد نیز مشتری های خود را از دست ندهند.

لباس های آماده پوشیدن یا Ready To Wear

نحوه تولید لباس های آماده

این دسته از لباس‌ها فرق چندانی با لباس های Couture ندارد. فقط درجه کیفی و متریال بکار رفته در آن کمی متفاوت تر است. لباس‌ها براساس الگوهای با سایزهای استاندارد، آماده و فروخته می‌شود.

لباس‌های ردی تو ویر (ready to wear ) ۲ نوع دارند:

  1. آنهایی که به کالکشن محدود و مشخص در بازه‌ی زمانی کوتاه تولید و عرضه می‌شود.
  2. با تجهیزات و ماشین آلات کارخانه‌ای و در تعداد انبوه و طبق جدول سایز بندی تولید می‌شوند تا هزینه‌ها در مقایسه با پوشاک سفارشی پایین‌تر باشد.
لباس های آماده پوشیدن یا Ready To Wear

ارائه لباس های ردی تو ویر

در سال‌های اخیر بسیاری از طراحان سبک اوت کوتور و برندهای لوکس مانند گوچی ، پرادا ، لویی ویتان ، دیور و… به سمت لباس آماده پوشیدن ( Ready To Wear ) سوق پیدا کردند. مجموعه‌های مد Ready To Wear دو بار در سال و در طول هفته‌های مد به نمایش گذاشته می‌شود.

error: Content is protected !!