theme wordpress
تاثیر موسیقی در کاهش وزن - مجله دنیای مد

تاثیر موسیقی در کاهش وزن

تاثیر موسیقی در کاهش وزن

موسیقی آرام و ملایم موجب خوش طعم تر و خوشمزه تر به نظر آمد غذا می شود. موسیقی یکی از اصلی ترین فاکتورها در درک طعم و مزه غذا باشد. در این مطلب از دنیای مد تاثیر موسیقی در کاهش وزن را پیگیری خواهیم کرد.

حس گرسنگی به دلیل نیاز سلول های بدن ایجاد می شود، اما اشتها بیشتر جنبه روانی دارد. سیستم کنترل اشتها پیچیده است، بجز تأثیر جامعه و محیط، ژن ها هم در کنترل اشتها نقش دارند. خیلی اوقات فردی که چندان گرسنه نیست با دیدن غذایی که به زیبایی تزیین شده میل به خوردن پیدا می‌کند. علت این قضیه عامل روحی است.

تأثیر موسیقی بر غذا خوردن

هوای پاک، ورزش، صدای طبیعت و موسیقی با تغذیه مرتبط است و در زمان صرف غذا می‌تواند طعم آن را بهتر کند. گوش دادن به موسیقی هنگام صرف غذا بر دستگاه گوارش تاثیر می‌گذارد. شنیدن ترانه‌های تند باعث اضافه وزن و در مقابل گوش دادن به موسیقی آرام بخش (به ویژه کلاسیک) باعث طولانی شدن زمان صرف غذا می‌شود و دستگاه گوارش بهتر کار می‌کند. در ضمن آهنگ های پاپ هم زمان غذا خوردن را کوتاه تر می‌کند.

موسیقی آرام کارکرد دستگاه گوارش را بهتر می‌کند و کورتیزول (هورمون استرس) خون را کاهش می‌دهد و باعث جذب بیشتر مواد غذایی می‌شود. بنابراین افرادی که پراشتها هستند بهتر است از غذاهای حجیم اما کم کالری استفاده کنند و در مقابل افراد کم اشتها بهتر است در حجم کم کالری بالایی دریافت کنند.

صرف غذا در محیطی آرام موجب می شود که مغز درک بهتری از آنچه می خورد، داشته باشد. چنانچه تجربه غذا خوردن در محیط پر تنش و استراس زایی را داشته اید، حتما نتیجه این تحقیق را تایید می کنید. مصرف غذا در شرایط نا آرام موجب می شود که غذا بد مزه و حتی بی کیفیت به نظر برسد. از طرفی پس از غذا خوردن در محیط های پر تنش به احتمال زیاد دچار سوء هاضمه و ناراحتی های گوارشی خواهید شد.

تاثیر موسیقی در کاهش وزن

تاثیر موسیقی بر غذا خوردن

گوش دادن به موسیقی موجب می شود تا امواج مغزی در حالت آرامش و بدون استرس قرار بگیرند. ترشح هورمون شادی در مغز با شنیدن نواهای خوش، بیشتر می‌شود. پخش موسیقی آرام و گوش نواز موجب می شود تا پرزهای چشایی بهتر طعم غذا را درک کنند. استرس و خستگی اولین عامل در تغذیه نامناسب هستند.

تاثیر موسیقی بر غذا و نحوه غذا خوردن زیاد است اما مهمترین آن کاهش فشار عصبی فرد است. استرس کاری و خانوادگی عامل اصلی بسیاری از بیماری هاست. هر چه میزان استرس بیشتر باشد، میزان میل به غذا خوردن در فرد نیز افزایش می یابد. بسیاری از مشکلات جسمی از جمله چاقی ناشی از غذا خوردن زیاد در حالت فشار روانی است.

تاثیر موسیقی در کاهش وزن

تاثیر موسیقی بر کاهش وزن

صرف غذا در محیطی آرام در درک طعم غذا نیز تاثیر گذار است. روانشناسان توانسته اند تفاوت های معناداری از تاثیر موسیقی بر غذا خوردن و همچنین کاهش وزن در محیط های آرام را ثبت کنند. طبق تحقیقات تاثیر موسیقی موقع غذا خوردن باعث افزایش سرعت درمان بیماری در فرد می شود. اما هر نوع موسیقی مناسب نیست، گوش دادن به موسیقی آرام، ملایم و ترجیحا کلاسیک در هنگام غذاخوردن بهترین انتخاب است.

error: Content is protected !!